Magánszemélyeknek

Egy helyszín, millió lehetőség


Jeles nap, különleges alkalom, kerek évforduló? Adja meg a módját, és tegye emlékezetessé. Mert a közös élmény minden ajándéknál többet ér. Ünnepeljen nálunk szeretteivel, barátaival. Exkluzív helyszín, barátságos légkör, minőségi szolgáltatások várják, elhivatott kollégáink pedig mindent elkövetnek, hogy maradandó emlékekkel térhessen haza. 

Miért válasszon minket?

A négycsillagos Session Hotel Budapesttől 40 kilométerre, a Kis-Duna ölelésében, idilli környezetben, 5 hektáros parkban található, Ráckevén. Mediterrán hangulat, kényelmes, tágas szobák, gyógyvíz és szaunavilág, szabadtéri medencék élményelemekkel, kiváló gasztronómia, kellemes rendezvényterem, hangulatos kis tó sétánnyal, kedves, odafigyelő személyzet. 

Helyszíneink és szolgáltatásaink


Legyen szó születésnapról, bankettről, ballagásról, osztálytalálkozóról, eljegyzésről, a szervezés nyűgét átvállaljuk, így Ön, családja és barátai csupán a boldog, önfeledt pillanatoknak élhet ezekben az órákban.

Ideális helyszínként ajánljuk figyelmébe - akár 100 fő részére - a Session Hotel éttermét, rendezvénytermét, mediterrán kertjét, valamint gyógyvizes szolgáltatásait az ősfás parkkal körülvett idilli környezetben. A tó partján található étterem megújult konyhája és a séf remekművei betekintést engednek a kulináris élvezetek nemzetközi világába.

Szintén kellemes környezetet kínál a körpanorámás étterem kibővített, fedett panoráma terasza. A hangulatosan kivilágított helyszín könnyedebb partikhoz, akár zenével, tánccal egybekötött ünnepléshez is tökéletes. 

 Session Hotel Ráckeve - Magánszemélyeknek

Romantikus vacsora? Évforduló? Lánykérés? Vacsorázzon gyertyafénynél a tóparti stégen, filmbe illő kulisszák között. Itt is összeülhet a család, a stégről az esti látvány malacsütés is figyelemmel kísérhető.

Családias, intim környezetre vágyik? Meglepetés születésnapot szervez? 

Mediterrán kertünk 25-30 főig nyújt családias, kényelmes elhelyezést, ahol hangulatos gyertyafényes vacsorával is meglepheti kedvesét. Remek szakembereink a nap minden szakában készen állnak ennek megszervezésére.

Az élményt a gasztronómiai kínálat is fokozza, a’la carte étlapunk szezononként frissül. Az ünnepeltek és ismerőseik helyi, friss alapanyagokból, modern technológiával készült ételsorból válogathatnak kedvükre, legyen szó tányérszervizes vagy akár svédasztalos ellátásról.

Session Hotel Ráckeve - Vízi koktélbár

Aqua Land medence party

Ha minket választ, létesítményünk valamennyi szolgáltatását rendezvénye szolgálatába állíthatja. Leánybúcsú a szaunában, születésnapi buli a vízi bárban, baráti lazulás vagy akár szilveszteri buli a szabadtéri, vetítővászonnal is felszerelt termálvizes medencében… 

Az ötleteknek csak a fantázia szab határt, mi pedig örömmel veszünk részt már a részletek kitalálásában is. 

Keressen minket bizalommal!


Ajánlatkérés:
Rendezvény értékesítés: +36/70-316-3809