Esküvők

Grillterasz, tópart és stég

A polgári szertartás idilli környezetben kerül megrendezésre, filmbe illő kulisszák között: a tóra épített stégen, a boldogságpavilon alatt páratlanul romantikus kimondani a boldogító IGEN-t. 

A szabadtéri esküvő egyedi és különleges. Itt minden a pár kívánsága szerint alakítható, amitől az egész sokkal személyesebb is. És mennyivel kellemesebb a szabadban, lágy szellőben átélni ezt az életre szóló pillanatot, mint egy hivatalban. Itt minden az ifjú párról szól, élvezhetik a meseszép tájat, a naplementét, a természet közelségét, melyhez semmilyen dekoráció sem fogható.

Session Hotel Ráckeve - Esküvők - Kerti-tó

Étterem és panoráma terasz

Elegáns éttermünk és fedett panoráma teraszunk lélegzetelállító látványt nyújt, közvetlen kapcsolatot biztosítva természettel: a körben elhelyezett üveg oldalfalak igény szerint teljesen szétnyithatók. 

Session Hotel Ráckeve - Esküvők

Igazi különlegességünk abban rejlik, hogy az esküvői ceremónia és a mulatság helyszínének nincs bérleti díja, továbbá kötbérmentesen a helyszínre hozható: sütemények, menyasszonyi torta, italok, dekoráció, fotós, ceremóniamester, zenész és egyéb szolgáltatók.

Az étterem elegáns, exkluzív környezetet kínál, míg a hangulatosan kivilágított kültéri grillterasz a mezei esküvők világát idézi: a szabad ég alatt könnyedebb, lazább hangulata van, hiszen páratlan élmény a csillagos égbolt alatt átmulatni az éjszakát.

Rendezvényterem

A 150 m2-es, medencékre panorámás emeleti különtermünk különlegessége, hogy félkör alakú, körben ablakos és tükrös, amely tágítja a teret. Ráadásul medencékre néző, fedett lounge- terasszal is rendelkezik. 

Session Hotel Ráckeve - Rendezvénytermi esküvő

Ha Aqua Land – akkor medencés esküvői parti!

Ha minket választ, létesítményünk valamennyi szolgáltatását esküvője szolgálatába állíthatja. Minden rendhagyó ötletre nyitottak vagyunk! 

Hívhatja a násznépet egy nappal korábban, hogy pihenéssel, wellness-el induljon az ünnepi hétvége, sőt: merészek akár medencében is házasodhatnak, és lehet a vízi bár a party központja! Csak Önön múlik. 

Mi pedig örömmel veszünk részt már a részletek kitalálásában is. Keressen minket bizalommal!

Session Hotel Esküvők - Vízi koktélbár

  • GASZTRONÓMIA

Az első osztályú kiszolgálás és páratlan ízvilág mellett az esküvői fogások terén is rengeteg tanáccsal és ötlettel szolgálunk, a hagyományos magyaros konyhától az egzotikus finomságokig.

 Session Hotel Ráckeve - Esküvők gasztronómia
 Session Hotel Ráckeve - Esküvők gasztronómia
  • SZÁLLÁS

Az ifjú párnak nászutas lakosztályunkat szállodánk térítésmentesen biztosítja az esküvő éjszakájára. (100 fős rendezvény felett), a násznépnek pedig kedvezményes szobaárakat kínálunk.

Filozófiánk, hogy a minőségből nem engedünk. Ez a szobák berendezésére, fiatalos, friss dizájnjára is érvényes. 25 szobánkból 20 standard, illetve panoráma szoba erkéllyel és kilátással a strandfürdő medencéire és a kis tavacskánkra. A további 5 szobánk két légterű lakosztály, elegáns enteriőrrel. 

A hotel épületéből közvetlen az átjárás az Aqua Land Termál- és Élményfürdőbe.

Session Hotel Ráckeve - Esküvők szállás

Szállodánkban és faházas villaparkunkban összesen 60-90 fő elszállásolásával, a másnap reggelivel és az Aqua Land Élmény- és wellnessfürdő teljes körű használatával igazán egyedi, testreszabott ceremóniát nyújtunk.


Ajánlatkérés:
Rendezvény értékesítés: +36/70-316-3809