Céges rendezvény

Céges rendezvények inspiráló környezetben


Legyen szó konferenciáról, ötletelésről, workshopról vagy csapatépítő tréningről, 5 hektáros, ősfás parkkal övezett wellness komplexumunk, 150 fős, technikailag teljesen felszerelt rendezvénytermünk, 1040 méter mélységből feltörő gyógyvizünk, valamint széleskörű szabadidős lehetőségeink (pl. éjszakai élményfürdőzés vagy lovaskocsis városnéző túra) lehetővé teszik a munkatársak hatékony fejlesztését és a vállalati értékek erősítését éppúgy, mint a rekreációt és a feledhetetlen közös élmények megélését. 


Ajánlatkérés:

Miért válasszon minket? 

A négycsillagos Session Hotel Budapesttől 40 kilométerre, a Kis-Duna ölelésében, idilli, nyugodt környezetben, 5 hektáros parkban található, Ráckeve ligetes városrészében. 

A kedves és odafigyelő személyzet családias szállodánk egyik legnagyobb értéke.

 Session Hotel Ráckeve - Céges rendezvények
Session Hotel Ráckeve - Céges rendezvények

Exkluzív helyszín, barátságos légkör, minőségi szolgáltatások

Ez a három tényező garantáltan gondoskodik majd róla, hogy céges eseményei hatékonyan, egyúttal kellemesen teljenek nálunk, legyen szó nagy létszámú konferenciáról, tréningről, workshopról, csapatépítőről, vagy akár néhány fős kreatív megbeszélésről, stratégiaalkotásról, tárgyalásokról, megbeszélésekről, melyekhez szeretnék kizárni a kíváncsi szemeket és füleket, hogy kizárólag az üzlettel foglalkozhassanak.


Az alábbi helyszínekkel és szolgáltatásokkal várjuk:

 • 150 fős, jól felszerelt rendezvényterem komplett technikával (flipchart, wifi, hangosítás, vetítővászon, projektor), privát, 30 négyzetméteres, medencékre néző fedett lounge-terasszal
 • Mediterrán kert I: földszinti gyönyörű, napfényes, körben ablakos mediterrán kertünk idilli helyszíne lehet rendezvényének, körpanorámával a medencékre és a tóra, teljes technikai felszereltséggel (65" LED TV, flipchart, mobilvászon, projektor)
 • Mediterrán kert II: emeleti gyönyörű, napfényes, körben ablakos, körpanorámával a medencékre, teljes technikai felszereltséggel (65" LED TV, flipchart, mobilvászon, projektor)
 • Panoráma terasz: 220 nm-es, többfunkciós rendezvényhelyszín közvetlenül a tó partján, eltolható üvegfallal, padlófűtéssel, beépített projektorral és vászonnal, változtatható színű LED-világítással, káprázatos fénydekorációval
 • Grillterasz: 400 m2-es viacolorral burkolt kültéri rendezvényhelyszín közvetlenül a tó partján, csatlakozva a panoráma teraszhoz
 • Étterem: 80 m2-es rendezvényhelyszín, 65” LED TV, mobilvászon, projektor
 • Akvárium office: 6-8 fős kis létszámú vezetői tréningek ideális, privát szférája, LED TV
 • Teljes körű programszervezés
 • Catering
 • Személyre szabott szolgáltatások
Session Hotel Ráckeve - Céges rendezvények
Session Hotel - Mediterrán kert
Session Hotel - Panorama terasz
Session Hotel - Panorama terasz
 Session Hotel - Étterem

Ajánlatkérés:

event@sessionhotel.hu

+36/70-316-3809


Inspiráló környezet

Rendezvényeihez igénybe veheti 5 hektáros, ősfás parkunk, wellness komplexumunk, szabadtéri, mozivászonnal is felszerelt termálmedencénk, sportlehetőségeink, sőt a közeli Kis-Duna nyújtotta aktív lehetőségeit is. Az ötleteknek csak a fantázia szab határt. Tartsa az éves beszámolót az 50 fős mesterszaunában, vigye kollégáit lovaskocsis városnéző túrára, kovácsolja össze csapatát a medencékben vagy a sportpályákon.

Session Hotel Ráckeve - Céges rendezvények

Egy a lényeg: tegye rendezvényét emlékezetessé!

Mi ebben szeretnénk segíteni.


Programkavalkád a teljesség igénye nélkül:
 • a vendégek bevonásával interaktív borkóstoló, kürtőskalács sütő, koktélkészítő, bonbonkészítő, leveles tésztasütő programok
 • lovaskocsikázás pálinkakóstolóval
 • motorcsónakázás/kenutúra/sárkányhajózás a Senki szigetére, majd ott bográcsozás/grillezés erdei körülmények között
 • szőlőbirtok- és pincészetlátogatás borkóstolással Szigetcsépen, a Gál pincészet díjnyertes boraiból
 • interaktív casino est, ahol akár zenészek vagy Dj-k is fokozzák a hangulatot
 • Az Aqua Land Élményfürdő területén gyógyvízzel töltött medencéink szabadtéren is rendelkezésre állnak (szombaton éjszakai nyitva tartással), éjszakai fürdőzés kizárólagosan a cég részére, vízi koktélbárral
 • különleges masszázsprogramok kifejezetten a cég igényeihez igazodva
 • szabadulószoba a helyszínre telepítve
 • Jó időben akár csúszdaversenyen is összemérhetik tudásukat a kollégák
 • A sport szerelmesei vízi röplabda medencében, strandröplabda pályáinkon, aszfaltozott sportpályán, de akár ping-pongban, mini golfban, csocsóban, dartsban, lengőtekében is összecsaphatnak
 • látvány malacsütés
Vacsora mellé és után kitűnő programajánlataink:
 • lenyűgöző programajánlatunk Európa- és világklasszis táncparádé latin országos bajnok és világranglistás pár előadásában
 • bűvész show Lui-val, a hihetetlen csodákat művelő mágussal
 • karibi est latin dobszólóval (caribi show tánc elbűvölő lányokkal)
 • távol-keleti tradicionális táncok és hastánc
 • tematikus vacsora est tradicionális ételekkel, reprezentatív táncbemutatóval (pl. kubai, spanyol, karibi, görög, mexikói, olasz stb).
 • vacsoraszínház (színházi előadással: "Gyilkosság a vacsorán", ahol csapatokban kell kitalálni a vacsora végére az előadott színdarabból, hogy ki volt a gyilkos) 
 • kitűnő és élvezetes programként ajánljuk az interaktív Kurtizánképzőt, amely egy rendkívül egyedi és népszerű előadás, egy középkori stand-up comedy, a világon egyedülálló témában és formában: szerelmi okosítás hölgyeknek és érdeklődő uraknak. Férfiak is jöhetnek az előadásra, nemhogy jöhetnek, hanem szükségesek is. Az Úr-kurzus a Kurtizánképző párja, elsősorban uraknak szól, de természetesen, a hölgyek is nagyon élvezetesnek találják.

Ajánlatkérés:

event@sessionhotel.hu

+36/70-316-3809


VISSZAJELZÉSEK RENDEZVÉNYEINKRŐL:

Szia Bence!
Tegnap már nem tudtunk beszélni, de mindenképp szerettem volna megköszönni az elmúlt 2 napot!
Nagyon elégedettek voltunk mindennel! Pontosan úgy zajlottak a történések, ahogyan azt előzetesen megbeszéltük, sőt sok esetben bőven felülmúltátok az elvárásainkat (pl vegán szendvics bekészítés, rugalmasság az étkezések időpontváltozásai miatt). Szóval az egész csapat nevében nagyon köszönök Nektek mindent!
Szép napot!

Zsófi - L'Oréal Magyarország

Kedves Bence,
A kollégáim visszajelzése alapján mindenki nagyon jól érezte magát, személyes véleményem még, hogy fantasztikusan sikerült a felújítás és nagyon kedvesek és segítőkészek a kollégáid.
Köszönjük, hogy segítettetek a tréningünk zökkenőmentességében!

Üdvözlettel: D. Krisztina, Speeding Kft.

„Személyes véleményem: nagyon sok szállodában megfordultam már Magyarországon és külföldön is. Volt köztük USA, Dél-Amerika, spanyolországi, olasz, cseh és lengyel szálloda is. Bátran kijelentem, hogy a legjobbak közé tartoztok!
Alig várom, hogy a családdal eljussunk hozzátok.
A személyzet kedvessége, a tisztaság, a figyelmesség mindenki részéről dicséretet érdemel.
Remélem, a kollégáim és jómagam is jól viselkedtünk - vendéglátós szemmel nézve”.

B. Gáborné, DL1 Kft