Szállodánk

Session Hotel Ráckeve - Panoráma terasz

Session Hotel**** Ráckeve


 

Nálunk tényleg a vendég az első:

régi ismerősként üdvözöljük, és igyekszünk mindenben a kedvében járni. 

Session Hotel Ráckeve - Köszöntés

Pihenés, harmonikus környezetben: a hotel

Filozófiánk, hogy a minőségből nem engedünk. Ez a szobák berendezésére, fiatalos, friss dizájnjára ugyanúgy érvényes, mint a közös terek, a rendezvénytermek, vagy az étterem színvonalára. Eláruljuk: a belsőépítészet tulajdonosunk, Karcagi Etelka szépérzékét dicséri. A minőségből nem engedünk, ez alapelv nálunk. 

25 szobánkból 20 kétágyas szoba erkéllyel és kilátással a strandfürdő medencéire és a kis tavacskánkra. Mindemellett a nagyobb kényelemre vágyók választhatják 5 lakosztályunk valamelyikét, melyek szintén elegáns enteriőrrel várják a kedves lakókat. Nem csoda, hogy esküvők alkalmával is előszeretettel választják az ifjú párok. 2021-ben átadott, Balinéz stílusú szaunaházunk exkluzív rekreációs élményt nyújt, a hotel épületéből pedig közvetlen az átjárás az 5 hektáros területen található Aqua Land Termál- és Élményfürdőbe.

Session Hotel Ráckeve

Fiatal vagy idős, családos vagy egyedülálló, romantikát vagy nyugalmas keres, netán dolgozni érkezik hozzánk? Nálunk biztosan nem fog csalódni, mindenki megtalálja a számára megfelelő, élményekkel teli kikapcsolódást, felüdülést.

A családok szállodája

Már a legkisebbeket is milliónyi élmény várja. A babáknak, kisgyermekeknek totyogó medencét alakítottunk ki mini csúszdákkal, a játék örömét kalózhajó és vár is fokozza. A parkban pedig homokos játszótér is rendelkezésre áll. 

Session Hotel Ráckeve - Családok szállodája
  • Csúszdapark
  • Sportpályák
  • Homokos strandröplabda pályák

A nagyobbakat számtalan szabadtéri programlehetőség fogadja. Sodrófolyosó, sportmedence mászókötéllel és vízi kalandpálya, vízi röplabda medence. Csúszdaparkunk is rendkívül sokoldalú, benne fekete lyuk csúszda, UFO csúszda, 3 pályás szinkron csúszda, Kamikaze csúszda található. 

Az aktív kikapcsolódást kedvelők különböző sportolási lehetőségeket találnak nálunk. Így például bitumenes foci-, tengó-, kézilabda, kosárlabda pálya, továbbá homokos strandröplabda pályák is találhatók komplexumunkban. 

A családokat többek között élménymedence várja pezsgőágyakkal, nyakzuhanyokkal, vízköpőkkel, vízi gombával, és egy igazi különlegesség: a vízből koktélozás élménye.

Nyugdíjasok újjászületése

Gyógyvizes medencéinkben újjászületik. Az ország legkülönbözőbb szegleteiből járnak hozzánk, mert számukra ez bizonyított, és nem csak ígéret: a számtalan gyógyító hatású összetevővel rendelkező gyógyvíz az ország egyik legkiemelkedőbb, orvosilag is igazolt hatású gyógyvize.

„Az egész országban csupán két olyan hely létezik, ahová visszatérve megújulok a gyógyvíz hatása miatt: az egyik az Aqualand Ráckeve”
Dr. Bujdosó László, 2012. április 08.

Session Hotel Ráckeve - Nyugdíjas

Egy kis kényeztetés mindenkinek jár

Session Hotel Ráckeve - Vízi koktélbár

Adja át magát a kényeztető élményeknek, és élvezze a szabadtéri medencék frissítő vizét a Beach Club-ban, koktéllal a kezében, vagy lazuljon el gyógyvizes medencéink valamelyikében. Később jöhet egy kiadós masszázs, végül levezetésképpen egy tradicionális szauna szeánsz. Ugye, hogy jól hangzik? Nálunk ilyen egy tökéletes nap, mely után tényleg úgy érzi majd, éveket fiatalodott. A kellemes, gyógyító termálvizet saját, 1040 m mélységből feltörő gyógyforrásuk szolgáltatja.

AQUALAND

Próbálta már az éjszakai fürdőzést?

Nálunk minden héten megtapasztalhatja ezt a különleges élményt! Szombatonként egészen hajnali 1 óráig élvezhetik a wellness szolgáltatásokat, szaunavilágunk minden szolgáltatása igénybe vehető. 

A szabadtéri medencénél pedig esetenként filmvetítéssel fűszerezzük a programot. A thermal sound light eseményen bárki külön díj megfizetése nélkül részt vehet, és pancsolhat kedvére.

Session Hotel Ráckeve - Filmvetítés

Télen is kint fürdőzni a gőzölgő termálvízben egészen különleges érzés!

Kültéri melegvizes termálmedencénk egész évben várja a vendégeket. A szabad ég alatt, a csillagok fényében, a forró vízzel teli medencében bárki megválthatja a világot☺

Session Hotel Rádkeve - Éjszakai fürdőzés