Fedett Fürdő

Fedett fürdőnkben egész évben változatos kényeztető szolgáltatásokkal várjuk, melyek felnőtteknek és gyerekeknek, fiataloknak és időseknek egyaránt élvezetes kikapcsolódást kínál.


Nincs is annál kellemesebb, mint amikor egy kiadós testmozgás után lazítunk. Négysávos, feszített víztükrű úszómedencénkben alaposan átmozgathatja izmait, hogy aztán még jobban essen egy kis szaunázás. 

 Session Hotel Ráckeve - Fedett medence
 Session Hotel Ráckeve - Relaxáló medence

Ha szeretne ellazulni, feltöltődni, és egy kicsit elengedni a hétköznapokat... De vigyázat, addiktív! Törzsvendégeink is tanúsíthatják, aki egyszer megtapasztalja ezt az érzést, folyton visszavágyik majd hozzánk. 

Ha pedig szeretné megtapasztalni a kevei gyógyvíz áldásos hatásait, gyógyvizes élménymedencénkben érdemes elidőzni. Már néhány alkalom is elegendő hozzá, hogy látványos javulást eredményezzen.

 Session Hotel Ráckeve - Gyógymedence

Szolgáltatások:

Session Hotel Ráckeve - Fedett fürdő szolgáltatások
  • Négysávos feszített víztükrű úszómedence
  • Gyermekmedence
  • Élménymedence gyógyvízzel
  • Mediterrán Bár

A kevei gyógyvíz

Fürdőnk gyógymedencéit saját 1040 méter mélyről feltörő gyógyforrás táplálja.

A magas ásványi anyag tartalmú gyógyvíz elsősorban mozgásszervi megbetegedések, reumatikus fájdalmak, nőgyógyászati problémák és műtét utáni hegek kezelésére javallott.

Hatása orvosilag igazolt, tegye próbára! Meglátja, már néhány alkalom után is úgy érzi majd, újjászületett. Nem véletlen, hogy az ország minden tájáról rendszeresen visszajárnak hozzánk.